Publicat: 16 Mai, 2018 - 15:37

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente platii de dobanda pentru obligatiunile emise de RAIFFEISEN BANK S.A.

Depozitarul Central informează investitorii că, incepand cu data de 15.05.2018, distribuie sumele de bani aferente platii de dobanda pentru obligatiunile emise de RAIFFEISEN BANK S.A. (simbol RBRO19). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente platii de dobanda, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central.

Valoarea dobanzii aferente fiecarei obligatiuni este de 535 lei. Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 04.05.2018.

Obligatarii care sunt clienti ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central isi pot incasa sumele de bani aferente platii de dobanda prin intermediul acestuia. Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acestia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: