Publicat: 3 Aprilie, 2012 - 20:30
Share

Deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica a susţinut Marţi în Camera Deputaţilor o declaraţie politică prin care condamnă politica de vânzare de neam şi ţară dusă de guvernul PDL.

“România nu mai este de mult a românilor! PDL  a avut grijă de asta în fiecare zi de când se află la guvernare. Din păcate pentru PDL “casa părintească nu se vinde” este încă o dovadă de ipocrizie, căci, de când PDL este la guvernare a vândut România la un preţ de nimic... Cred că au făcut asta pentru că, pentru cei din PDL ţara în care s-au născut şi în slujba căreia ar trebui să trudească nu este “casa parintească”! Altfel nu îmi explic cum au putut face atâtea nenorociri.”
Nica  şi-a susţinut acuzaţiile la adresa guvernului dând drept exemplu “doar ultimile trei hotărâri de guvern: înfiinţarea liniilor cu predare maghiară la UMF Târgu Mureş, exploatarea gazelor de şist şi vânzarea cuprului, toate trei se înscriu în categoria vânzare de neam şi ţară.”

Deputatul PSD de Vrancea consideră ca toate aceste „nenorociri” s-au întâmplat pentru că „PDL îşi doreşte să rămână la guvernare cu orice preţ”, fie că vorbim de  trădarea valorilor româneşti, în cazul concesiei făcută UDMR-ului, fie că facem referire de atentatul la siguranţa cetăţenilor în cazul exploatării gazelor de şist.
 “Toate aceste acţiuni ale PDL merită să fie sancționate printr-o moţiune de cenzură. Nu putem accepta ca o mână de indivizi să vândă ţara şi să compromită viitorul nostru şi al copiilor noştri de o asemenea manieră. Nu numai că ne compromite în prezent ci este o acţiune care va avea repercursiuni zeci de ani de acum înainte şi toate astea pentru a servi intereselor unei clici din PDL sau din jurul partidului, care va fi astfel nevoită să “cotizeze” la partid! Că doar se apropie alegerile, nu-i aşa?” a concluzionat Ciprian Nica.