Publicat: 22 Octombrie, 2013 - 20:16
Share
Adica nu vrea sa isi taie coada!

Deputatul Remus Cernea este nemulțumit de noul cod de conduită pe care președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, vrea să-l introducă în Parlament. Cernea consideră că măsurile noului cod sunt abuzive și afectează libertatea parlamentarilor de a se înfățișa cum doresc.

„Este vorba de măsuri arbitrare și abuzive are ar afecta libertaea parlamentarilor de a se înfățișa celor din jur așa cum doresc. În politică și în alte domenii trebuie acceptată o anumită doză de nonconformism. Orice societate are nevoie de nonconfromism, astfel rămâne într-un conservatorism prost înțeles. Nu haina îl face pe om. Nu contează cât de lung am părul, mai presus e cât și cum gândesc. Haideți să ne uităm la esența lucrurilor”, a declarat Remus Cernea, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

„Nimeni să nu cuteze în Parlament să se atingă de pletele mele. Eu voi rămâne acelaşi. Îmi pregătesc tricourile cu Metallica, cu Pink Floyd şi cu alte trupe rock special să le duc în Parlament”, a mai spus Cernea.

Potrivit codului de conduită propus de Zgonea, aleșii ar urma să vină îmbrăcați cu sacou, cămașă, cravată, iar lungimea părului ar trebui să fie una adecvată. În ceea ce privește femeile, acestea nu vor mai avea voie cu fuste scurte și rochii mulate.