Publicat: 14 Ianuarie, 2020 - 08:39
Share

Anul de instrucţie 2020 a fost deschis, astăzi, oficial în toate unităţile militare ale Ministerului Apărării Naţionale.
În Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, subordonat Statului Major al Forţelor Aeriene, au fost organizate mai multe activităţi pentru militarii şi personalul civil angajat.

Comandantul Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, colonelul Viorel-Eugen Bitan, a trecut în revistă câteva dintre realizările anului 2019 şi obiectivele pentru anul în curs. " 2019 a fost un an important, în primul rând pentru că în Poligonul Complex de Trageri s-au lansat rachete Patriot de către structuri din armata Statelor Unite ale Americii. Am demonstrat, totodată, că din punct de vedere al infrastructurii pe care o avem şi din punct de vedere al pregătirii efectivelor suntem în măsură să asigurăm toate condiţiile de siguranţă pentru executarea acestei activităţi. De asemenea, au fost asigurate condiţii mai bune pentru militarii români şi străini care au venit la evaluări şi exerciţii în poligon şi au fost începute mai multe investiţii care se vor derula şi pe parcursul anului 2020 printre care o hală de mentenanţă şi reabilitarea Centrului de Apreciere a Tragerilor", a spus colonelul Viorel-Eugen Bitan.

De asemenea, comandantul Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană le-a mulţumit militarilor din subordine pentru profesionalismul de care au dat şi dau dovadă în activităţile specifice pe care le derulează.

Deschiderea anului de instrucţie 2020 s-a încheiat cu defilarea militarilor.

Ofiţer cu informarea şi relaţiile publice al C.N.I.Ap.AA - lt. AncaMedrea
 

Tag-uri Nume: