30 septembrie 2022

Deschiderea anului universitar 2022-2023 la Academia de Studii Economice din Bucureşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Deschiderea oficială a universităţii, transmisă live pe facebook-ul instituţional, direct din Aula Magna a Palatului ASE, se va desfăşura între orele 10:00 – 11:00.

În cadrul festivităţii, ASE îi va felicita în mod special pe cei 12 boboci de la programele universitare de licenţă, care au avut cea mai mare medie de admitere la fiecare dintre facultăţile universităţii. Ei vor primi diplome de merit pentru performanţa lor şi vor fi însoţiţi de directorii colegiului/liceului absolvit, care vor primi, de asemenea, diplome de excelenţă pentru rezultatele unităţii de învăţământ respectiv.

Academia de Studii Economice din Bucureşti are o tradiţie prin a-şi onora partenerii din mediul preuniversitar prin recunoaşterea şi aprecierea colegiilor/liceelor pentru numărul mare de absolvenţi care au devenit studenţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Astfel, şi anul acesta, directorii primelor 20 de colegii/licee care au dat cel mai mare număr de studenţi ASE vor fi premiaţi.

După deschiderea oficială vor urma festivităţile de deschidere pe facultăţi, conform programului afişat pe site-ul instituţional www.ase.ro.

Academia de Studii Economice din Bucureşti începe anul universitar 2022-2023 cu un număr record de 9262 boboci, dintre care 6643 la programele universitare de licenţă, 2478 la programele universitare de masterat şi 141 la programele de doctorat.

„Începem un nou an universitar în circumstanţe la fel de complexe, ca şi în ultimii ani, dar experienţa dobândită de noi toţi, unele îmbunătăţiri ale tabloului societal general, precum şi determinarea fermă de a menţine şi îmbunătăţi calitatea activităţilor noastre ne fac optimişti şi ne obligă să găsim cele mai bune soluţii pentru membrii comunităţii noastre universitare”, se arată în mesajul comun adresat cu ocazia noului an universitar de către Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor şi Preşedintele Senatului Universitar, prof. univ. dr. Dumitru Miron.

Academia de Studii Economice din Bucureşti urează tuturor studenţilor şi cadrelor didactice din România un an universitar foarte bun, cu multă sănătate!

Vivat, crescat, floreat!

Biroul de presă al Academiei de Studii Economice din Bucureşti

Sursa foto Academia de Studii Economice din Bucureşti