Publicat: 16 Octombrie, 2014 - 14:21
Share

Stagiunea 2014-2015 debutează sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 17, cu un spectacol adresat întregii familii, alături de George Mihăiță și Marius Țeicu. În a doua parte a evenimentului, cei mici se vor întâlni cu Don Pasquale în celebra operă care îi poartă numele, în regia maestrului Cristian Mihăilescu.

Cu ocazia deschiderii stagiunii se inaugurează și noua identitate vizuală a Operei Comice - instituţie unică în lume - care poartă semnătura AMA. Noua siglă a Operei Comice pentru Copii reprezintă o personificare a spectacolului muzical, fiind reprezentate rolurile importante de pe scena lirică: dirijorul și solistul vocal, instrumentistul și balerinul.

"Suntem onorați de prezența la spectacolul de deschidere a stagiunii 2014-2015 a unor nume importante din sfera artelor spectacolului pentru copii: George Mihăiță și Marius Țeicu. Le mulțumim și împreună vă așteptăm să inaugurăm seria celor peste 200 de spectacole ale acestei noi stagiuni" - a mărturisit Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii. 

O noutate a acestui sezon ţine de partea comercială, şi anume, o facilitate pentru achiziţionarea biletelor.

"Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a reuni familiile în sala de spectacol, prin evenimente pentru copii, dar și ale copiilor. În acest sens, încheiem parteneriate strategice, cum este cel cu rețeaua bilete.ro, care să pună în valoare această instituție unică ce se adresează publicului tânăr, dar și părinților. Astfel, ne-am propus să înlesnim accesul la spectacolele noastre, oferind posibilitatea achiziționării biletelor online" - a mai spus celebra soprană Felicia Filip, în calitate de manager al acestei instituţii.