Publicat: 16 Februarie, 2017 - 20:39
Share

Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu promovează in perioada 16-19 februarie destinația turistică Sibiu la Târgul de Turism al României din București, pe un stand de 60 m.p. La târg participă, de asemenea, reprezentanți ai Muzeului ASTRA, Centrul de Informare Turistică Avrig, ghizi și operatori turistici din întreg județul.

Târgul de Turism al României reprezintă locul de întâlnire cu vizitatori individuali în căutarea destinației de vacanță, cu agenții de turism, parteneri instituționali și cu media de specialitate.

În contextul în care Sibiul va fi Regiune Gastronomică Europeană în anul 2019, la stand sunt promovate evenimentele, excursiile și circuitele culinare, pe lângă atracțiile consacrate și ofertele operatorilor turistici. Vizitatorii standului au ocazia de a degusta produse energizante marca 'Din Hârtibaciu, cu drag' și 11 tipuri de miere din destinațiile de ecoturism Mărginimea Sibiului și Colinele Transilvaniei.

La standul Sibiului vizitatorii primesc informații despre multitudinea posibilităților de petrecere a timpului liber la Sibiu, în destinațiile culturale urbane, pe itinerariile rurale, pe traseele de drumeție și de bicicletă. Reprezentanții Muzeului ASTRA aduc noutățile ofertei culturale, evenimentele, activitățile turistice și animațiile special pregătite pentru anul 2017, când celebrează 50 de ani de la deschiderea Muzeului în aer liber pentru marele public.

La tombola standului pot fi câștigate premii de vacanță la Muzeul ASTRA, în centrele de agrement din Păltiniș, vizite la bisericile fortificate și intrări la evenimente gastronomice.

În prima zi a târgului standul Sibiului a fost vizitat de peste 700 de persoane. 'Standul Sibiului transmite exact ceea ce are Sibiul turistic de oferit, mă simt foarte bine aici și am deja programate 15 vizite la Sibiu. Apreciez continuitatea prezenței Sibiului la acest târg, cu materiale bune, aceiași oameni zâmbitori și mâncare' (Florin Arjocu, ghid de turism și blogger la Drum liber),.