29 iunie 2022

„Detectorul de minciuni” demonstrează că adevărul doare, dar şi gâdilă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Boris şi Nadejdea, un cuplu al zilelor noastre, pendulează cu graţie între dragoste şi ură. După douăzeci de ani de căsnicie, acumulările, frustrările şi minciunile ies la iveală în urma unei şedinţe de hipnoză, declanşând panică, revoltă, disperare, iar publicului, hohote de râs însoţite, nu o dată, de lacrimi. O comedie cu treceri de la amuzament la emoţie, de la zâmbet la introspecţie – puternică, vie, inedită.

„Detectorul de minciuni” de Vasili Sigarev este o producţie a Teatrului Naţional Târgu-Mureş Compania – „Liviu Rebreanu” în parteneriat cu Asociaţia Pentru Teatru Liviu Rebreanu. Traducerea piesei a fost realizată de Ion Vântu, regia îi aparţine Laurei Moldovan, iar scenografia a fost concepută de Măriuca Ignat.

Din distribuţie fac parte actorii Ion Vântu, Bianca Fărcaş, Tiberius Vasiniuc şi Luchian Pantea, iar muzica originală şi versurile sunt semnate de Sebastian Tătar şi Luchian Pantea.

Următoarea reprezentaţie va avea loc duminică, 20 martie, ora 18.30, la Sala Mică.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani!

Biletele pot fi achiziţionate în format electronic de pe platforma www.biletmaster.ro.

Casieria de la Sala Mare este deschisă de luni până vineri între orele 9.00 – 18.00, iar Casieria de la Sala Mică este deschisă cu o oră înainte de spectacole (17.30 – 18.30), atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend.