Publicat: 18 Decembrie, 2014 - 14:00

Spiritul colindelor s-a revărsat și în acest an, cu generozitate, asupra și dinspre persoanele aflate în custodia Penitenciarului Codlea. Astfel, după ce duminică, însoțit de preotul capelan Laurențiu Nistor, corul deținuților i-a colindat pe credincioși după ce a participat la Sfânta Liturghie oficiată la Biserica 'Înălțarea Domnului' din Codlea de părintele paroh Ioan Cioacă, marți, 17 decembrie 2014, a fost rândul deținuților să fie colindați de tinerii de la Asociația Studenților Creștini Ortodocși. Fiecare persoană aflată dincolo de gratii a primit vestea Nașterii Mântuitorului direct de la tinerii veniți cu gânduri bune și cu fapte pe măsură.

Această perioadă este, pentru fiecare om, una de reflecție și de pregătire pentru eliberarea de propriile temeri, prejudecăți și gânduri rele, este un timp al renașterii interioare, al primenirii sufletești și al faptelor bune, este șansa unui nou început.

De aceea, deținuții, nostalgici după vremurile în care își petreceau sărbătorile alături de familiile lor, i-au primit cu bucurie și s-au despărțit cu aplauze și cu mulțumiri de colindători.

Comisar șef de penitenciare Claudiu ȘTAIER

Purtător de cuvânt

Penitenciarul Codlea