Publicat: 24 Februarie, 2015 - 12:02
Share

Centrul de Cercetare în Comunicare Europeană - Școala Națională de Studii Politice și Administrative si Centrul Infoeuropa - Ministerul Afacerilor Externe, organizează dezbaterea 'Alegerile din Grecia: consecințe și perspective' pe data de 25 februarie a.c., în intervalul orar 18,00 - 19,30, în sala de conferințe a Centrului Infoeuropa (Calea Victoriei, nr. 88).

Alegerile parlamentare din Republica Elenă dețin o miză importantă atât pentru dinamica internă a Uniunii Europene, cât si pentru poziționarea UE pe scena globală. Deznodământul alegerilor din 25 ianuarie 2015 marchează ascensiunea extremei stângi în Peninsulă, constituind un subiect important pentru evaluarea impactului crizei economice asupra leadership-ului european.

În cadrul evenimentului moderat de Luca Niculescu, redactor-șef al postului de radio RFI România și realizator al emisiunii Imparțial, Digi 24, vor susține intervenții George Ciamba, Secretar de Stat în cadrul MAE, prof. Dr. Alina Bârgăoanu, Prorector SNSPA si Jean Monnet Chair în domeniul comunicării europene și prof. Dr. Paul Dobrescu, expert în globalizare si integrare europeană.

Dezbaterea este organizată sub egida Centrului de Cercetare în Comunicare Europeană (SNSPA) — primul centru de cercetare din România cu misiunea de a contribui la profesionalizarea comunicării publice în context european.