4 octombrie 2022

Dezbatere publică în sistem de videoconferință cu tema aprobarea preţurilor maximale ale medicamentelor de uz uman

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Dezbatere publică în sistem de videoconferință joi, 04 august 2022, ora 15.00

ANUNȚ

Ministerul Sănătății organizează joi, 4 august 2022, ora 15.00, o dezbatere publică în sistem de videoconferință cu tema: proiectul de Ordin pentru modificarea și completarea Normelor privind modul de calcul şi procedura de aprobare a preţurilor maximale ale medicamentelor de uz uman, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii nr. 368/2017.

Solicitarea de înscriere la dezbatere se va trimite la adresa de e-mail: propuneri@ms.ro, până la data de 04.08.2022, ora 10.00.

La înscriere vă rugăm să specificați următoarele:

– Nume și prenume, precum și adresa de e-mail la care vi se va trimite link-ul pentru logare,

– Doriți/nu doriți să luați cuvântul,

– În cazul în care doriți să luați cuvântul, propunerile, în format electronic, word, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ la care se face referire.

Înscrierea participanților la dezbaterea în sistem videoconferință se va face în ordinea în care a fost primită solicitarea de participare la adresa de e-mail mai sus menționată, dar nu mai mult 100 de persoane, întrucât timpul alocat de platforma Webex pentru dezbatere este de 50 de minute, cu posibilitate de reconectare.

Luarea cuvântului se va face în ordinea în care a fost făcută înscrierea iar timpul alocat fiecărui vorbitor va fi de maxim 3 minute.

Sursa foto Pixabay