8 august 2022

Dezbatere publică pe tema regulamentului privind premierea, în condiţiile legii, a sportivilor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria municipiului Constanţa aduce la cunoştinţă publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind premierea, în condiţiile legii, a sportivilor constănţeni care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale oficiale şi a antrenorilor principali constănţeni care au contribuit la realizarea acestor performanţe.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 18.06.2021, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare:

– pe site-ul instituţiei www.primăria-constanţa.ro, la secţiunea „De interes public – Transparenţă decizională pe Legea 52/2003 – Informare şi consultare publică”;

– pe pagina de facebook www.facebook.com/Primăria Constanţa.

În temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, până la data de 06.07.2021, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poştă, la sediul Direcţiei Organizare Evenimente Culturale, Sportive şi Sociale, str. Cuza Vodă nr.27, sau prin email, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta menţiunea: Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind premierea, în condiţiile legii, a sportivilor constănţeni care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale oficiale şi a antrenorilor principali constănţeni care au contribuit la realizarea acestor performanţe.

Compartimentul comunicare şi mass media al Primăriei Municipiului Constanţa