8 august 2022

Dezbaterea publică pe tema Ordonanței de urgență a Guvernului nr.97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Afacerilor Interne organizează marți, 25 ianuarie 2021, ora 9.30, dezbaterea publică pe tema proiectului Ordonanței pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, republicată, cu modificările și completările ulterioare (detalii suplimentare pe pagina de internet a instituției).

Având în vedere condițiile determinate de necesitatea respectării măsurilor împotriva răspândirii COVID-19, activitatea va fi organizată online, în sistem videoconferință.

La această întâlnire sunt invitați să participe atât reprezentanți ai M.A.I., cât și reprezentanți ai societății civile care și-au exprimat interesul față de acest proiect.

Astfel, cei interesați de această activitate sunt rugați să comunice, la telefon: 021.264.86.17 sau e-mail: comunicare@mai.gov.ro, până luni, 24 ianuarie a.c., ora 10.00, confirmarea participării online la dezbatere, însoțită de coordonatele de contact: nume și prenume (organizație reprezentată), adresa de email la care să transmitem link-ul de conectare.

Notă: În urma transmiterii acestei confirmări, participanților li se va transmite link-ul de accesare. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă/ mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care rugăm pe toți cei care confirmă participarea să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.