5 iulie 2022

Dezbaterea publică pe tema proiectului privind organizarea și funcționarea Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Afacerilor Interne organizează vineri, 7 mai 2021, ora 11.30, dezbaterea publică pe tema proiectului de Hotărâre pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 294/2007 privind organizarea și funcționarea Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (detalii suplimentare pe pagina de internet a instituției).

Având în vedere condițiile speciale determinate de necesitatea respectării măsurilor de protecție individuală împotriva răspândirii COVID-19, activitatea (estimată a avea loc pe parcursul a două ore) va fi organizată online, în sistem videoconferință.

La această întâlnire sunt invitați să participe reprezentanți ai M.A.I., precum și reprezentanți ai societății civile care și-au exprimat interesul față de acest proiect.

Astfel, cei interesați de această activitate sunt rugați să comunice, la telefon: 021.264.86.17 sau e-mail: comunicare@mai.gov.ro, până vineri, 7 mai a.c., ora 9.30, confirmarea participării online la dezbatere, însoțită de coordonatele de contact: nume și prenume (organizație reprezentată), adresa de email la care să transmitem link-ul de conectare.

 

Notă: În urma transmiterii acestei confirmări, participanților li se va transmite link-ul de accesare. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă/ mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care rugăm pe toți cei care confirmă participarea să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.