Publicat: 12 Februarie, 2018 - 08:45
Share

Procurorul Mircea Negulescu nu l-a vizat doar pe Victor Ponta, ci ar fi făcut presiuni pentru denunţuri şi pe numele preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit omului de afaceri Sebastian Ghiță.

"Au existat multe momente în care Portocală a cerut denunţuri despre Dragnea.", a spus Ghiţă, într-un interviu acordat România TV.

Întrebat dacă ştia că Sorin Blejnar a fost mutat din penitenciar pentru ca celula sa să fie pregătită pentru Sebastian Ghiţă, fostul deputat a declarat: "Da, ştiam, pentru că domnul Negulescu se lăuda şi spunea toate aceste lucruri doamnei Andreei Cosma. Am aflat şi după, după ce Blejnar a ieşit, a povestit tot."

"Nu am vrut să mă sustrag justiţiei din România, dar mi-a fost teamă. Deja începusem să înţeleg ce e cu acest Portocală. Averea nu e de apărat, dar viaţa trebuie să am dreptul să mi-o apăr.", a completat Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a vorbit şi despre condiţiile din Serbia şi despre situaţia sa judiciară.

"Sunt într-o procedură de extrădare, am un control judiciar, mă supun unor măsuri destul de severe, iar condiţiile de la Belgrad, mi-e ruşine să o spun, sunt net superioare. Poate că felul în care s-au purtat în toate situaţiile m-au făcut cu atât mai mult să-i văd cu ochi buni.", a conchis fostul deputat.

 

Tag-uri Nume: