Publicat: 14 Iunie, 2013 - 09:31
Share

DHL, liderul pieţei mondiale de curierat expres şi logistică, va inaugura sâmbătă, 15 iunie 2013 primul centru de expedieri expres din România aflat în incinta Băneasa Shopping City şi deschis zilnic, între orele 10,00 – 22,00, inclusiv în weekend.

Noul centru de expedieri DHL SERVICEPOINT Băneasa este situat in incinta celui mai cunoscut mall din Bucureşti şi răspunde celor mai înalte cerinţe ale clienţilor săi legate de accesibilitate şi flexibilitate a programului.

DHL Express România este singura companie care deschide un centru de expedieri aflat la dispoziţia clienţilor săi în weekend şi în timpul săptămânii, după orele de program şi este totodată prima companie de curierat expres care deschide un birou într-un centru comercial, din dorinţa ca serviciile sale să fie la îndemâna clienţilor.

„DHL caută în permanenţă soluţii inovatoare pentru clienţii săi, pentru a răspunde celor mai exigente cerinţe ale acestora. Sperăm ca noul centru de expedieri din incinta Băneasa Shopping City să ne aducă mai aproape de clienţii noştri şi să le menţină încrederea că DHL este partenerul de afaceri ideal când vine vorba de curierat expres” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.

Centrul de expedieri DHL aduce în acelaşi timp servicii noi clienţilor Băneasa Shopping City, oferindu-le acestora posibilitatea de a expedia trimiterile lor urgente direct din centrul comercial. Băneasa Shopping City este singurul centru comercial din Bucureşti şi din ţară care oferă acces la servicii de curierat expres clienţilor săi.

Această investiţie face parte dintr-un proces mai amplu planificat de DHL în 2013, prin care şi centrele de expedieri existente din ţară vor fi modernizate, astfel încât să ofere clienţilor la nivel naţional cele mai bune soluţii şi un cadru modern în care aceştia să îşi efectueze expedierile. O dovedeşte şi noul DHL SERVICEPOINT din Sibiu inaugurat luna aceasta, pe 3 iunie 2013, care a fost mutat într-o locaţie modernă, situată în centrul oraşului şi care oferă o mai bună accesibilitate pentru clienţii săi.

Odată cu deschiderea DHL SERVICEPOINT din Băneasa Shopping City, DHL Express lansează în premieră pentru clienţii săi din centrele de expedieri cardul de fidelitate DHL, care le va aduce acestora numeroase avantaje şi reduceri la fiecare expediere efectuată în ţară sau în străinătate.

Alături de Băneasa, toate centrele DHL SERVICEPOINT din ţară sunt pregătite să ofere clienţilor DHL persoane fizice şi juridice o gamă variată de servicii şi ambalaje, adaptate cerinţelor specifice ale acestora. În plus, agenţii DHL din aceste sedii oferă sprijin pentru plasarea comenzilor, pregătirea documentelor necesare expedierii, ambalarea bunurilor şi documentelor, consiliere privind realizarea importului sau exportului etc.

DHL are o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa din România, aproape 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 42 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.