Publicat: 6 Februarie, 2018 - 15:47

Sportiva de renume mondial Diana Kovacs s-a înscris în competiţia pentru semimaratonul "RunForLife 2018", organizat de către voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, cu susținerea asociațiilor Ro Club Maraton și Elite Running.
"RunForLife 2018" este un semimaraton caritabil care are drept obiectiv strângerea de fonduri pentru a susține lupta împotriva cancerului. Beneficiarii fondurilor strânse prin intermediul acestui eveniment sunt femeile suspecte de cancer de col uterin pentru care se încearcă achiziționarea unui videocolposcop, aparat necesar unor investigatii suplimentare pentru femeile a caror test Babes Papanicolau nu a fost conform. De asemenea, se doreşte şi sprijinirea copiilor internaţi la Institutul Oncologic Bucuresti prin achiziţionarea materialelor de uz zilnic. 

Diana Kovacs a distribuit pe pagina sa de Facebook afisul semimaratonului "RunForLife 2018" şi a scris: "HAIDETI SA FACEM CEVA atat pentru NOI, cat si pentru cei care au nevoie de NOI!! E despre FAPTE BUNE..e despre noi ca OAMENI CU SUFLET.. Eu..IMI DORESC..POT... VOI FI ACOLO!"

Diana Kovacs este o mare sportivă, ea ajungand numarul 1 in ierarhia Uniunii Europene de Judo la categoria 44 kg, Under 20, la juniori. E detinatoarea a patru cupe europene de aur la juniori, a doua titluri de vicecampioana europeana si a unei medalii de bronz la Cupa Mondiala.

Costurile pentru înscriere la "RunForLife 2018" au preţuri diferenţiate, in funcţie de perioadă, cele mai iefitine fiind, în prezent. Doritorii pot profita de preturile scăzute ale kitului de participare pentru a se înscrie cât mai repede! Premiile acordate vor consta în produse oferite de către sponsori. De altfel, la sosire, toţi participanţii vor primi medalii de finisher, iar ulterior vor putea descarca de pe website-ul competiţiei diplome electronice de participare. De asemenea, toți participanții vor avea posibilitatea de a câștiga produse surpriza oferite de sponsorii competitiei la tombola care se va desfășura dupa festivitatea de premiere. 

Evenimentul isi propune sa mobilizeze un numar de 400 de participanti. Competitia va avea loc in ziua de sambata, 10 martie 2018, incepand cu ora 09.00, in Bucureşti, pe aleile din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR). Aceasta competiţie se adreseaza pasionaţilor de sport si miscare in aer liber, a caror stare de sanatate le permite o alergare pe una din distanţele: Semimaraton RUN for LIFE – 21.1 km; Cursa – 10 km; Cursa – 3.7 km. O persoana eligibila se poate inscrie la una din probele competitiei, completand formularul online de pe site-ul www.runforlife.ro pana pe data de 02.03.2018.

Acest semimaraton este o acţiune în plus din lungul şir al iniţiativelor de constientizare, responsabilizare si solidaritate umana derulate de către voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului în lupta împotriva cancerului, cu binecuvantarea părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru".

Tag-uri Nume: