Publicat: 6 Mai, 2013 - 13:33
Share


Îndrăgita artistă Diana Matei va cânta în deschiderea concertului Michael Bolton, eveniment organizat de MEI Concerts Entertainment, ce va avea loc în data de 16 Mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Vocea impresionat de puternică a Dianei Matei, care surprinde plăcut de fiecare data când o asculţi, dar şi stilul ei muzical ce îmbină un ritm tradiţional cu stilul modern al timpului nostru, au fost factorii decisivi, ce l-au făcut pe Michael Bolton să o aleagă pe artistă să cânte în deschiderea concertului său din România.

Diana Matei şi Taraful Cleanţe vor cânta 20 de minute înainte ca marele artist să urce pe scenă.

"Sunt foarte fericită că am oportunitatea să cânt în deschiderea concertului lui Michael Bolton. Am aflat cu bucurie de la organizatorii evenimentului, MEI Concerts Entertainment, că am fost aleasă este o confirmare a muncii mele, dar, bineînţeles, bucuria este de fiecare dată când cânt în deschiderea unui mare artist şi este o onoare pentru mine. Nu este prima oară când urc pe scenă cu artişti care au un nume atât de puternic şi răsunător în lumea muzicii. Am mai cântat pe aceeaşi scenă cu Demis Roussos. Consider că reprezintă un plus şi un pas înainte pentru cariera mea faptul că o să cânt în deschiderea concertului acestui mare artist", a declarat Diana Matei.

Doar 1.000 de bilete mai sunt disponibile la concertul lui Bolton.

Cei care încă nu au apucat să-şi ia bilet pentru întâlnirea cu marele artist, de la Sala Palatului, de pe 16 Mai, ar trebui să se grăbească pentru că au mai rămas doar 1000 de bilete disponibile. Biletele se găsesc în reţelele: Bilete.ro (in oficiile Poştei Române şi în Magazinele InMedio semnalizate, bilete.ro, blt.ro ), Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărtureşti, eventim.ro), mytickets.ro şi Biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi din Cinema Patria, Blt.ro, magazinele Flanco, Muzica, librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Copiilor, biletoo.ro ), dar şi la casele de bilete de la Sala Palatului.

Preţurile biletelor:

Categoria Vip 1 : 780 RON
Categoria Vip 2 : 585 RON
Categoria 1 : 400 RON
Categoria 2 : 330 RON
Categoria 3 : 175 RON

Concertul Michael Bolton va fi cu siguranţă unul memorabil. Artistul revine în România, în data de 16 Mai, orele 20:00, şi promite o reprezentaţie inedită, ce constă într-o călătorie muzicală pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii.


Autor: Călin Angheluţă