Publicat: 24 Aprilie, 2020 - 13:46
Share

La data de 23.04.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului P.N., pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi pornografie infantilă.

În cauză s-a stabilit că, în cursul anului 2018, inculpatul, în vârstă de 56 de ani, a întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră, care la data săvârşirii faptei avea 10 ani şi ar fi produs şi stocat mai multe videoclipuri în care erau redate imagini cu cei doi în ipostaze sexuale explicite.

La data de 23.04.2020, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov au efectuat o percheziţie domiciliară în judeţul Vrancea în urma căreia au fost ridicate pentru cercetări mai multe mijloace de probă.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului P.N. pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Poliţia Municipiului Codlea şi a ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Vrancea.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Tag-uri Institutii: