Publicat: 23 Iunie, 2017 - 17:33
Share

Jandarmii Grupării Mobile 'Tomis' Constanța au răspuns pozitiv unui apel umanitar transmis de colegii noștri din Mehedinți, pentru Andrei Cosmin, subofițer care a suferit o hemoragie tetraventriculară și a cărui viață îi este pusă în pericol. Având în vedere costul intervenției chirurgicale, care se ridică la suma de 60.000 de euro la care se adaugă și tratamentul ulterior, jandarmii constănțeni prin Asociația Jandarmii Tomis Constanța, au organizat în perioada 16-23 iunie a.c., un campionat de minifotbal la care premiul în valoare de 1000 de lei, va fi donat colegului nostru aflat în suferință. Considerăm că este un gest normal și firesc, pe care trebuie să-l facem mai des pentru semenii noștri aflați în suferință.

La startul competiției s-au aliniat șase echipe, câte una din fiecare subunitate și una din partea comandamentului unității, aproximativ 60 de sportivi.

Echipele formate din câte șase jucători, cei mai 'profesioniști', dintre amatori, 'au luptat' cu îndârjire pentru cucerirea titlului de campion la minifotbal. Competiția s-a desfășurat în sistem turneu, 15 meciuri, iar timpul de joc a ficărei partide a fost de 40 de minute. Echipele clasate pe primele două locuri au jucat finala mare, iar următoarele două finala mică.

Finala mare a fost câștigată de către detașamentul cinci care a câștigat cu 7-3 meciul cu detașamentul trei, iar finala mică s-a terminat cu 3-2, în favoarea comandamentului unității.

La terminarea concursului toate echipele au fost premiate cu diplome de președintele Asociației Jandarmii Tomis Constanța, cpt. Claudiu Voinescu și de comandantul unității, lt.col. Mihai Ferencz.

Componența echipei câștigătoare: Antrenor, jucător: mr. Florin Boca, plt.adj.șef Ghiorghiță Iulian, plt.adj. Târșă Valentin, plt.adj. Ștefan Paul, plt.maj Paraschiv Valentin, plt.maj Sorescu Valentin, plt.maj. Iancu Nicușor, plt.maj. Drăgoi Victor, sg. maj. Popa Bogdan, sg. maj. Chihaia Ovidiu.

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE