Publicat: 14 Iunie, 2019 - 17:39
Share

Directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, l-a însoțit, vineri, pe ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, în zonele afectate de calamități în noaptea de 12-13 iunie, în județul Bistrița - Năsăud. Din delegație au mai făcut parte directorul Administrației Bazinale de Apă (ABA) Someș – Tisa, Ioana Diaconescu și directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Bistrița – Năsăud, Ștefan Rus. Din partea autorităților locale, delegația a fost însoțită de prefectul județului Bistrița – Năsăud, Ovidiu-Victor Frenț.

Delegația a evaluat situația creată de inundații în arealul localităților Domnești, Șieu, Șieuț și Ruștior.

Ulterior, delegația s-a întâlnit în localitatea Monor, pe valea Luț,  care aparține de Administrația Bazinală de Apă (ABA) Mureș, cu directorul ABA Mureș, Cristian Bratanovici și directorul SGA Mureș, Cristian Stoian.

În prezent, în localitatea Monor, personalul ABA Mureș execută lucrări de consolidare a malului, în urma viiturii din noaptea de 12-13 iunie.

La ora transmiterii acestui comunicat, vizita de lucru a directorului general al ANAR, Victor Sandu, continuă în zonele afectate de inundații.

Tag-uri Nume: