12 aprilie 2021

Distribuirea pachetelor POAD 2019/2021

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, anunţă că începând cu data de 12 aprilie 2021, de luni până vineri, între orele 8:00 – 15:00, la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, va continua acţiunea de distribuire a pachetelor cu produse de igienă şi a ajutoarelor alimentare acordate în baza Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019/2021 pe listele suplimentare.

În conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD, produsele de igienă şi ajutoarele alimentare nedistribuite pe listele iniţiale se pot distribui pe liste suplimentare persoanelor cu handicap grav, adulţi şi copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidenţial, publice sau private şi care nu au altă sursă de venit decât indemnizaţia lunară acordată persoanei cu handicap grav.

Pachetele se ridică personal de către persoanele cu handicap grav sau de către asistenţii personali ai acestora, pe baza actului de identitate în original şi a copiei după certificatul de încadrare în gradul de handicap grav valabil.

Campania de distribuire a produselor se va desfăşura cu respectarea tuturor prevederilor legale privitoare la prevenirea şi combaterea răspândirii virusului SARSCOV-2.

Pentru buna desfăşurare a activităţii în contextul epidemiologic actual, vă rugăm să păstraţi distanţa corespunzătoare faţă de persoanele din jur, pentru a nu pune în pericol sănătatea dumneavoastră şi a celorlalţi beneficiari. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi numerele de telefon 0341.448.530 şi 0341.454.669.