Publicat: 13 Ianuarie, 2013 - 17:33

În urma unei solicitări primite din partea artistului, toţi deţinătorii de bilet pentru concertul MUNGO JERRY găzduit de Hard Rock Cafe pe 25 ianuarie vor beneficia de loc la masă.

Organizatorii explica: „MUNGO JERRY va aduce la Bucuresti cel mai nou show al sau, iar din considerente ce tin de productia spectacolului ni s-a solicitat sa limitam numarul de persoane care vor sta, in picioare, in fata scenei.  Astfel, am decis sa restructuram schema de amplasare a publicului, oferind totodata un upgrade celor care au achizitionat deja bilete: cei care detin bilete din categoria 1 vor fi pozitionati, la masa, in fata scenei, iar cei care detin bilete din categoria 2 vor avea loc la mese, in sala.” 

Vestile sunt bune si pentru cei care inca nu au achizitionat bilet: de astazi incolo se vand doar bilete cu loc, pentru intalnirea cu MUNGO JERRY si hitul In The Summertime.  In continuare este activa promotia ce permite achizitionarea de bilete la preturi speciale: 80 RON categoria 1 (loc la masa in fata scenei) si 50 de RON categoria 2 (loc la mese, in sala). 

Rezervarea mesei se face direct prin telefon, la Hard Rock Cafe, pentru toti detinatorii de bilet.

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a carui identitate muzicala este sinonima cu existenta formatiei MUNGO JERRY, aduce in premiera la Hard Rock Cafe, pe 25 ianuarie, hitul “In The Summer Time”.  Dupa aparitia piesei “In The Summer Time” bandul MUNGO JERRY a devenit atat de iubit in Marea Britanie incat a generat “Mungomania”, o forma de manifestare ce  a fost descrisa in lucrarea “The Books Of Golden Discs” (1978) drept cel mai uluitor si imprevizibil fenomen de pe piata muzicala britanica de la The Beatles incoace.

 “In The Summer Time” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.

In decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeasi scena cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY imbina sonoritatile rock, pop, blues, boogie si skiffle, intr-un melanj versatil si cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului sau.