Publicat: 20 Iunie, 2018 - 12:46

În mitologia corporatistă din România, energia solstiţiului de vară este o energie a pasiunii, vitalităţii și creativităţii, ce vor putea fi dezlănțuite joi, pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, cu ocazia evenimentului #GataLa4, ce le va oferi un concert de punk-rock live cu E.M.I.L., petreceri și clase gratuite de yoga în Pipera, kilometrul 0 al corporatiștilor din Capitală. Un demers înaripat de Red Bull.

E.M.I.L., singurii români din scena rock underground care visează în continuare vise curate ca la început de drum, cântă pe 21 iunie, de la ora 16.00 în Pipera, la Food Circus. Sorin Bădulescu, lead singer E.M.I.L., Corporate Sales: "Supradoză de vise" sau "Da vrei", unele dintre cele mai bune piese pe care le-am scris, au fost gata în trei minute. Eu așa funcționez, sunt eficient în doze mici. În viața de zi cu zi lucrez într-o instituție financiară non-bancară. Am învățat cum să fiu creativ când am de terminat o prezentare. Dacă nu reușesc în prima jumătate de oră, ideile mi se diluează. Ce va pot spune eu este că multinaționalele, companiile mari unde cultura organizațională înseamnă ceva, au multe, foarte multe chestii cool și benefice mai ales pentru arhetipul românului. Sigur, nu totul e perfect, dar în ziua de azi ai de unde să alegi. Cine mai face glume cu corporatiști în 2018 e fix genul ăla care spune glume vechi sau e fan Iris la 18 ani, pardon, naționala de rock".

Demersului #GataLa4 i s-a alăturat și Ursus Cooler care îi așteaptă pe bucureșteni, tot pe 21 iunie, tot de la ora 16.00, în zona de chill din Floreasca Park, cu muzică marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, mâncare, mixuri de bere, limonadă și, desigur, Red Bull.

Cei care nu au chef de dans se pot relaxa cu clase gratuite de yoga la World Class (Promenada, Caro, Upground, America House, Militari) sau pot sta la povești cu prietenii pe terasele de la Control, Expirat și Energiea, unde îi așteaptă muzici de vară & băuturi colorate şi delicioase cu Red Bull Editions. 
După ce trec linia de finish la ora 16:00, bucureștenii pot intra pe pagina de eveniment de pe Facebook să le arate tuturor cum își petreci orele libere câștigate folosind efectul #GataLa4. Anul acesta, au răspuns prezent și se vor bucura de cod verde #GataLa4 în București angajați ai companiilor UPC, PwC, Ernst & Young, KPMG, Friesland Campina, Avon Cosmetics, Penny Romania, KLG Europe Logistics, World Class, Cohn & Jansen, Media Investment, Biriș Goran, Toyota Material Handling România, Wolf Theiss, Autonom, ITSDONE, D&CA Insurance Broker, Let’s Do It Romania, Condimental, Sunshine Digital, Radulescu & Mușoi, Travis Tourism, IT Smart Systems, Avatar Security, Subsign, HH Travel & Events, IT Assist, Cabot Transfer Pricing.

Cei interesați sunt sfătuiți să își convingă şefii, să își adune colegii de birou și să fie #GataLa4 pe 21 iunie 2018! Detalii sunt disponibile pe redbull.ro/gatala4.

Tag-uri Institutii: