29 iunie 2022

Doctoratul rușinos al generalului Ciucă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Se prăbușesc doctorii în științe ca popicele jucate de un șofer afumat. Pretinșii deștepți ai neamului cad ca prunele stricate, ca păsările lovite de praștia invizibilă a ridicolului. Victor Viorel Ponta s-a făcut de rîs. Din dottore n-a mai rămas decît un biet lătrător tv. Teza de doctorat a lui Florian Coldea a dispărut. Nu poate fi citită de parcă ar conține conturile secrete ale generalului și rețeaua lui de influență.

Klaus Iohannis, în trecut: „Plagiatul reprezintă furt intelectual și este inacceptabil”

Doctorii în științe, de la profesorul universitar la portarul ambițios, de la magazionerul de efecte militare la politicianul feroce, obsedat de tinichele, toți încep să fugă ca iepurii și ca potîrnichile. Să nu-i prindă cineva că și-au măsluit producția puținei lor materii cenușii. Avem 67.000 de doctori în științe și numai cîteva descoperiri. Unii dintre ăștia au brevetat și faimosul întrerupător economicos pentru români. Apeși pe el și nu se aprinde becul! Ei, doctorii noștri în științe, înfometați de titluri și de diplome, au umplut toate dregătoriile din țara noastră, venind, cel mai adesea, pe filieră politică. Peste tot dai de savanți castrați și de CV-urile lor încărcate de școli fictive și de o producție intelectuală contrafăcută. Cele mai multe dintre titluri sunt încercări disperate ale unor impostori dornici să-și valideze neștiința. Doctoratele românești în marea lor majoritate atestă și problemele uriașe de caracter ale elitelor din România. Indubitabilul progres în stil Caragiale al României contemporane stă pe cîrca gîndirii lui Gabriel Oprea, Florentin Pandele (vai, dar cum poate să stea cu Gabriela Firea fără doctorat în fonduri de primărie sau în poeme de dragoste!), Petre Tobă, Robert Negoiță, Neculai Onțanu, Laura Codruța Kovesi, Ponta, Nicolae Ciucă etc.

Emilia Șercan: Premierul Ciucă a plagiat

Am căutat pe lista doctoratelor și pe Mitică Dragomir, pe Gigi Nețoiu și pe Cristi Borcea și abia aștept să apară și tezele lor.

De la apariția investigației semnate de Emilia Șercan în presă am urmărit ecourile în mass-media. Cel mai hazos a fost cel de la Antena 3. Pînă spre amiază, grupul lui „dom profesor Voiculescu” a ignorat știrea. Ploaia de breaking-news a înșirat diverse, inclusiv aniversarea lui Cristi Borcea și diverse accidente auto, inclusiv marea „bombă” a lui Mihai Gâdea cu o scurtă discuție din spate cu tatăl nefericitei Raisa. Despre plagiatul prim- ministrului, nimic! Apoi, ceva mai pe la jumătatea știrilor de la amiază și mai spre seară, un reporter căzut în cap, a transmis de nu știu unde că doctoratul generalului premier ar avea ceva probleme cu unele note de la subsolul paginilor.

Vorba ceea, de corupția din țara noastră este vinovată doar o frizeriță!?

Cu alte cuvinte, o cercetare serioasă care nu poate fi pusă la îndoială de toți amatorii de doctorate și de doctorii veritabili este minimalizată în stil „hei rup!”.Generalul copist Nicolae Ciucă a și dat un comunicat cum că teza a fost trimisă la cercetare. Alții au lansat ideea că acuzația de plagiat este opera USR etc. În cele din urmă, cu chiu,cu vai, furgăseala intelectuală a ajuns pe toate posturile!

Am parcurs toată demonstrația Emiliei Șercan. Este ireproșabilă și are la bază o muncă îndelungată. Comparația textelor găzduite numai pe hîrtie presupune o strădanie chinuitoare. Emilia Șercan a pierdut săptămîni și luni pentru a oferi o concluzie temeinică. Ea s-a specializat în cercetarea acestor furturi intelectuale și nu poate fi deturnată din afirmațiile sale privind plagiatul lui Nicolae Ciucă nici cu tancurile și nici cu argumentele din măsele ale președintelui Klaus Iohannis.

Ciucă, între “demisie” și verificare: România nu-și permite al doilea “Dottore”

Din păcate, cu prăbușirea imaginii de „general doctor” a lui Nicolae Ciucă se completează lista impostorilor de la vîrful societății românești. Și Victor Viorel Ponta, și Gabriel Oprea (și el, premier pe fugă), și Laura Codruța Kovesi, și atîția alții nu fac decît să confirme că o generație de prostocrați domină țara și decid direcțiile de evoluție și dezvoltare.

Adică subdezvoltarea și involuția!