9 mai 2021

Donează sânge! Salvează o viaţă!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, jandarmii maramureşeni s-au alăturat campaniei de donare de sânge „Donează sânge! Salvează o viaţă”!, desfăşurată la nivel naţional de către Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Romană astfel că jandarmii şi-au îndreptat paşii spre Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare. Cei mai mulţi dintre colegii noştri nu participă pentru prima oară la o astfel de activitate.

Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflaţi în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viaţă iar prin efortul comun putem aduce speranţă şi încredere celor a căror viaţă depinde de un gest atât de simplu, acela de a dona sânge.

Mulţumim celor care şi-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această iniţiativă onorabilă şi totodată dorim să lansăm o invitaţie cetăţenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflaţi in suferinţă, să donăm sânge şi să salvăm cât mai multe vieţi!

Maior, Radu Vasile Nicolae
Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş