Publicat: 13 Ianuarie, 2014 - 15:37
Share

Fanii Deep Purple care nu şi-au achiziţionat biletul pentru concertul trupei preferate au motive să se grăbească, numărul locurilor disponibile scăzând pe zi ce trece. Două categorii de bilete sunt deja sold out, alte două fiind foarte aproape de epuizare. Prezentat de Ciuc Premium, concertul va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a trupei în România din ultimii şapte ani.

 

Biletele VIP pentru show-ul Deep Purple ce va avea loc iarna aceasta la Bucureşti s-au epuizat în totalitate, cea de-a doua categorie sold-out fiind cea de 145 de lei. Următoarele două tipuri de bilete ce se apropie de sold-out sunt cele care oferă acces în zona Golden Ring, la preţul de 200 de lei, urmate de cele situate în tribune, pe inelul superior, disponibile la preţul de 185 de lei. Pe lângă acestea, publicul mai poate opta pentru alte trei categorii, respectiv: 120 şi 95 de lei, pentru locuri pe scaun, sau 115 lei pentru un loc în picioare. Biletele rămase disponibile pot fi achiziţionate în continuare de pe Myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

Deep Purple este una dintre trupele ce au reuşit de-a lungul a mai bine de patru decenii de activitate să influenţeze generaţii întregi de fani, rămânând şi astăzi un nume emblematic pentru muzica heavy metal şi hard rock. Concertul de la Bucureşti, ce va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalentă, este inclus în turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, al nouăsprezecelea din carieră, intitulat "Now What?!".