29 septembrie 2022

Doua concerte KOVACS in Romania in 2022

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Artista olandeza Sharon Kovacs, cunsocuta publicului larg prin numele sau de scena, KOVACS, va canta sambata 21 mai 2022 la /FORM Space din Cluj Napoca si duminica 22 mai la Quantic Open Air din Bucuresti. Primele 100 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe iabilet.ro

Evenimentele vor respecta toate normele in vigoare la data desfasurarii acestuia. Se pun in vanzare doar 500 de bilete pentru fiecare show.

Kovacs este o artista din Tarile de Jos, cunoscuta nu doar pentru talentul ei muzical ci si pentru inclinatiile sale din domeniul artelor si a modei.

Formata la colegiul muzical din Eindhoven, Kovach a atras atentia inca de la lansarea primului sau EP, ‘My Love’ iar albumul sau de debut din 2015, ‘Shades of Black’ a ajuns in topurile din peste 35 de tari. Zecile de milioane de vizualizari pe YouTube i-au adus prezente la festivaluri importante precum si deschiderea unor concerte pentru artisti de top ca Robbie Williams.

In muzica sa regasim inflente de la Amy Winehouse pana la Beth Gibbons de la Portishead iar povestile transpuse in compozitiile sale penduleaza intre intuneric si lumina, intre extremitati complementare.
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:

– primele 100 de bilete: 109 lei
– urmatoarele 100 de bilete: 129 lei
– in presale: 139 lei
– la intrarea 150 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts