Publicat: 13 Iunie, 2017 - 10:27
Share

Comunitatea „Amazonienii” - aproape 1000 de români care vând produse fizice prin intermediul celui mai mare retailer online din lume - Amazon - anunţă conferința de presă despre a doua ediție a evenimentului „Amazonienii Summit”.

Conferința de presă de joi, 15 iunie, ora 10.00, este susțintă de formatorul comunității, Alex Hudițan, care în doar 3 ani de business pe Amazon a generat vânzări de peste 1 milion $ și a ajutat peste 1000 de români să ajungă la afaceri de peste 8 milioane de dolari. Acesta va prezenta modelul de business online pe Amazon.com, care generează cifre de afaceri de milioane de dolari.

Peste 500 de bilete s-au vândut deja la evenimentul care are ca invitați special speakeri de talie internațională, din Statele Unite, Spania și Israel, mentori în antreprenoriat online, cu încasări lunare de sute de mii de dolari din business-ul pe Amazon. Numele evenimentului, „Ziua de jumătate de milion de dolari”, este dat de cifrele de afaceri pe care le însumează speakerii, aceștia având vânzări de peste jumătate de milion de dolari pe zi.

O parte dintre speakerii de la eveniment vor fi prezenți la conferința de presă.

Conferința de presă are loc la Sheraton București, sala Oregon, joi, 15 iunie, începând cu ora 10:00.

Adresa: Calea Dorobanților 5-7, București, 010551, România, sala Oregon, etaj 1