Publicat: 4 Martie, 2016 - 16:39
Share

Asociatia ROMÂNIA FĂRĂ EI şi Asociatia SPIRIT CIVIC ŞI PATRIOTISM, ce militeaza pentru promovarea democratiei, cultivarea spiritului civic, apararea drepturilor omului si care au luptat constant in ultimii 5 ani impotriva clasei politice corupte CEREM PUBLIC DEMISIA
 
- Consilierilor locali ai Municipiului Buzău;
- Secretarului Municipiului Buzău;
- Viceprimarilor în funcție ai Municipiului Buzău;
- lucrătorilor Primăriei Buzău,
 
PENTRU NERESPECTAREA JURĂMÂNTULUI DE INVESTIRE ÎN FUNCȚIE, PRECUM ȘI PENTRU NERESPECTAREA ATRIBUȚIILOR LOR DE SERVICIU care au manifestat o atitudine de complicitate cu infractorul BOSCODEALA CONSTANTIN si nu au introdus Municipiul Buzău ca parte civilă în procesul penal.
Gestul acestora contravine obligației lor de apărare a interesului comunității pe care o reprezintă.
 
Condamnarea definitiva pentru fapte de coruptie si procesele penale in curs de judecata ale primarului Municipiului Buzau Boscodeala Constantin confirmă faptul că la nivelul jud. Buzău corupția este un fenomen perpetuu, întreținut cu bună știință de lideri notorii ai administrației publice locale.
Contactele recente cu justitia penală a fostului prefect Paul Beganu, a fostului deputat Gheorghe Coman, a fostului Președinte de C.J. Cristinel Bîgiu ș.a. sunt doar cele mai cunoscute exemple.
Este inadmisibil intr-un stat de drept ca, la o infracțiune de corupție a unui primar al unei reședințe de județ, un grup atât de mare și important de oameni, cu funcții de conducere sau rol decizional la nivel local, să facă scut în jurul unui om corupt, preferând să neglijeze și să minimalizeze interesul general al întregii comunități.
 
Am comunicat solicitările noastre oficial către PRIMĂRIA BUZĂU și CONSILIUL LOCAL BUZĂU.
 
În sensul în care acest minim gest de onoare nu este arătat din partea persoanelor vizate ne rezervăm dreptul de a face demersurile necesare pentru a se stabili gradul de complicitate și vinovăție a acestora pentru prejudiciul adus bugetului local.