27 iunie 2022

Două persoane au fost reţinute sub acuzaţia de trafic de droguri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 04.07.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Teritorism – Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 03.07.2021, lucrătorii de poliţie din oraşul Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, fără drept, într-un imobil şi refuză să-l părăsească.

Lucrătorii de poliţie, care s-au deplasat la faţa locului, au constatat că, într-o anexă a imobilului, se aflau două persoane, care ascunseseră o geantă în care se afla cantitatea de 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene şi 11 comprimate ecstasy.

În cursul zilei de mâine, cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările se desfăşoară cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul SCCO Maramureş.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Comunicat de presă – DIICOT