Publicat: 21 August, 2019 - 11:57
Share

Cea de-a treia ediție a Kids Land Fest își deschide larg porțile pentru copii și părinți în zilele de 7 și 8 septembrie, în parcul Bazilescu din Capitală. 
Kids Land Fest aduce în atenția publicului bucureștean ideea de shopping creativ, precum și activitățile cele mai îndrăgite recreativo-educative pentru copii și părinți cu care festivalul s-a lansat pe piață în 2018, totul într-o ediție de toamnă Back to school. 
Pentru copii am pregătit două zile de activități în aer liber pline de veselie și bună-dispoziție, cu ateliere care mai de care mai antrenante, de la olărit și pictură pe apă, artă florală, Henna Journey și multe surprize pregătite de Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk și Blu Party. 
Părinții sunt așteptați și ei să pună "umărul" la distracția generală și să se alăture activităților celor mici. Pentru cei care vor să aibă parte de o experiență interactivă și foarte amuzantă, Photo Booth-ul oferit de Camera Luminoasă este soluția perfectă. Distracția este garantată, iar experiența va fi de neuitat datorită fotografiilor magnetice cu care vor putea pleca acasă.
Nu vor lipsi nici spectacolele de magie cu scamatorul Cristain DeNis, recitaluri de muzică și dans la scenă, dar și demonstrații de Taekwondo - artă marțială coreeană, caracterizată, în special, prin lovituri înalte cu piciorul și lovituri cu pumnul, demonstrații realizate de Clubul Sportiv Evolution Taekwondo Team și concursuri cu premii oferite cu generozitate de SOLARIS PLANT, Boribon, Asia’n Bucate, Amos România, Profy Way of HR M&Events.
După “muncă“ și răsplată. Pentru iubitorii de vintage, Octobus van vine cu simpaticul VW T2 recent repus pe roate, unde vor găti Fresh Hot dogs după o reteta reinterpretată, cu ceapă caramelizată, jalapenos, castraveciori și varza murată. Papilele gustative vor fi răsfățate cu arome alese de înghețată artizanală, aduse special pentru acest eveniment de Butoiul cu înghețată. Pentru că pofta de dulce vine mâncând, Senzații dulci by Ciricli vine în atenția pasionaților de bunătățuri cu personaje din vată de zahăr atât de dulci și bune de nu le poți rezista! Pentru un plus de energie și vitalitate, cafeaua și fresh-urile sunt asigurate de Coffee Bike Romania. 
Și cum școla și toamna bat la ușă, dați o raită pe Aleea expozanților, unde veți descoperi produse handmade unicat pentru casă și familie, lucrate cu talent și migală de maeștri artizani ce dau culoare celei de-a treia ediții a Kids Land Fest. 
Intrarea la eveniment este liberă. 
PARTENERI: Asociatia Artia, Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk, Blu Party, BNI România, Camera Luminoasă, Imagine Art Center, Red’s Flowers, Tipografia IndArt, Școala de Meșteșuguri, Tradiții și Olărit Cristian Munteanu, Clubul Sportiv Taekwondo Team, Cabinet Individual de Psihologie Natalia Bajenaru, Uber Pixel, Fathia, Magic Spot, Bio Aleea, Proactive Marketing Solutions. 
Un eveniment realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 1/ADP.
Despre organizatori
Asociația Culturală Sarang Hanguk (ACSH) este o organizație nonguvernamentală (ONG) care promovează multiculturalismul și care crează conexiuni între oameni, instituții și comunități care au același scop ca al său. Scopul activităților Sarang Hanguk (https://bit.ly/2MCDzkO) este de a ajuta copiii să descopere importanța diversității într-o multitudine de forme și culori, explorând lumea din jurul lor și învățând prin joc și joacă. Prin toate activitățile sale, Sarang Hanguk stimulează curiozitatea naturală a copiilor, dezvoltând creativitatea și cultivând răbdarea și încrederea în propriile forțe. Tehnologia permite copiilor să trăiască astăzi într-o societate globală, unde pot vedea și comunica instantaneu cu alți copii din întreaga lume. Cu toate acestea, copiii nu pot înțelege cu adevărat, nu pot aprecia și nu pot comunica cu ceilalți decât dacă au experimentat cultura într-un mod autentic, iar aici intervine echipa Sarang Hanguk.
Cum facem asta?
    Prin evenimente de informare, conștientizare și educare pe care le organizează ACSH (Seri tematice, workshop-uri, ateliere de creație, întâlniri formale și informale) sau la care luăm parte din postura de partener și/sau co-organizator (festivaluri, concerte, lansări de carte și film, conferințe și seminarii, mese rotunde etc).
    În cadrul proiectului „Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk”, prin intermediul căruia desfășurăm ateliere de creație pentru copii în cadrul programului Scoala altfel, dar și workshopuri tematice în școli și grădinite care promovează multiculturalismul (Multicultural days, Music Month,  Light Fair, Food Fair, Family Day 2017, Children’s Day etc). 
    Korean arts & crafts este singurul opțional de pe piața din România dedicat promovării diversității culturale și deprinderii unor tehnici de lucru venite tocmai din Țara Dimineților Liniștite, tehnici ce dezvoltă motricitatea fină, creativitatea și incurajează spiritul de lucru în echipă al copiilor. 
Parteneriate ACSH:
o    Evenimentele organizate de Ambasada Coreei de Sud la București
o    Ateliere pentru copii la Hard Rock Café
o    Ateliere pentru copii la Trattoria For Kids Corbeanca
o    Ateliere pentru copii la Bistro Dorobanți
o    Seri tematice coreene la Bistro Dorobanți
o    Ateliere pentru copii la Tucano Coffee Afi Park 4-5
o    Lente (Dionisie Lupu)
o    Femei pe Matasari 
o    Bounty Fair (2017-2019)
o    Grădina cu Artiști (2016-2019)
o    Agenda Bio (2017)
o    Asia Fest (2013-2018)
o    Descoperă mandala! - Namaste India 2018
o    Festivalul Ambasadelor (2015-2018)
o    Festivalul  Nijikon (2015-2016)
o    VegFest (2019)
o    Karpatia Poney Show 2018 
o    Karpatia Horse Show 2017 
o    Hai la Cea mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala! 
o    Roaba de Cultură
o    1st June – Kids & Parenty Party by Selftrust Academy
o    Dupa-amiază creativă cu Sarang Hanguk și Edelweiss Center Dance Studio
o    Sărbătorim vara în galeriile Auchan din București 
o    Ateliere pentru copii în AFI Cotroceni.
 

Tag-uri Geo: