Publicat: 25 Septembrie, 2018 - 14:05
Share

DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală, a lansat serviciul DPD Collect, o soluție eco-friendly, rapidă și flexibilă de livrare și expediere a coletelor, în urma unei investiții de 1,2 milioane de euro. DPD Collect constă într-o rețea de automate poștale și oficii amplasate în spații comerciale și clădiri de birouri, dar și în locații proprii. 
Potrivit reprezentanților DPD, noul serviciu se adresează tuturor segmentelor de business (B2B, B2C), precum și persoanelor fizice care vor să expedieze colete în regim de la ușă la punct fix, punct fix la ușă sau punct fix la punct fix.
Printre noutățile pe care noul serviciu le va pune la dispoziția clienților se numără: un cost redus, timp de livrare 24 ore, disponibilitate extinsă a coletului (de până la 5 zile lucrătoare) și flexibilitate în ceea ce privește preluarea și livrarea. Compania anunță că serviciul DPD Collect este accesibil tuturor clienților prin accesarea aplicației myDPD, care oferă opțiunea de track & trace online și posibilitatea de plată. 
„Dinamismul care caracterizează piața comerțului electronic ne motivează să venim cu soluții inovatoare care să acopere nevoile partenerilor noștri din industria e-commerce șii nu numai, oferindu-le noi modalități flexibile de livrare și expediere. Suntem convinși că noul serviciu DPD Collect va aduce un plus de valoare calității serviciilor oferite, pentru o experiență completă de livrare”, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD România.
Serviciul este disponibil din luna septembrie în peste 50 de locații din București, iar până la finalul anului compania estimează extinderea la nivel național, printr-o rețea de 100 de puncte DPD Collect, în principalele orașe din România.
„Pentru locațiile automatelor poștale am ales atât spații comerciale, cât și de business, accesibile oamenilor în traseul lor zilnic și cu un program flexibil pentru ridicarea și expedierea coletelor. Astfel, locuitorii din orașele în care acest serviciu este activ și care doresc să își ridice sau să expedieze singuri coletul au de acum posibilitatea să facă acest lucru”, adaugă Lucian Aldescu.
Harta rețelei DPD Collect poate fi consultată aici: www.dpdcollect.ro

Despre DPD
DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoașterea pieței locale și cele 2 servicii Predict și PalletOne, DPD România oferă cea mai bună experiență de livrare atât expeditorilor, cât și destinatarilor.
Cu o echipă de peste 1.200 de angajați și francizori și având acces la o rețea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual peste 9 milioane de colete. 

Tag-uri Institutii: