Publicat: 25 Octombrie, 2016 - 16:50
Share

"Un mincinos (Dacian Cioloş - n.r.). Şi el, şi Klaus Iohannis - doi mincinoşi", a fost reacția liderului PSD, Liviu Dragnea, la acceptul lui Dacian Cioloş de a fi persoana nominalizată de PNL pentru un nou mandat de premier. 

"Un mincinos (Dacian Cioloş - n.r.). Şi el, şi Klaus Iohannis - doi mincinoşi. Klaus Iohannis ne-a spus - pot să-i spun din când în când Klaus Iohannis, pentru că acum e om politic, este şeful de facto al PNL, şi lui Dacian Julien Cioloş la fel, pentru că şi dumnealui este membru simplu în PNL, deocamdată - amândoi ne-au minţit anul trecut, când ne-au cerut să-l sprijinim pe Dacian Julien Cioloş să fie premierul României, spunând că e un mandat limitat. Dacian Julien Cioloş a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida, că nu se va implica în politică", a fost prima reacţie a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, neimplicarea în politică a premierului a fost garantată şi de Klaus Iohannis.

"S-a dovedit că au fost doi mincinoşi de la început, doi ipocriţi. Nu mă interesează că s-a implicat în politică, ci doar că nu au curaj să îşi asume, să spună foarte clar că sunt implicaţi în campania PNL, că susţin PNL în aceste alegeri... Stau deoparte, crezând că mai păcălesc pe cineva. Nu păcălesc pe nimeni", a mai spus Liviu Dragnea.