Publicat: 15 Iulie, 2013 - 15:07
Share
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, că fostul senator PSD Valer Marian, care a depus un denunț la DNA împotriva sa, este un om cu probleme de sănătate și nefericit pentru că a fost dat afară din partid.
 
"E păcat că un om cu grave probleme de sănătate este folosit în felul ăsta. Ba îi terorizat de SRI, ba este urmărit de americani. Declarația respectivă face parte din același set. Poate să prezinte și casete și filme, nu are ce să prezinte din punctul meu de vedere", a spus Dragnea.
 
Acesta a recunoscut că a greșit atunci când, alături de Victor Ponta, l-a susținut pe Valer Marian la alegerile locale din decembrie 2012.
 
"Trebuie să recunosc că este una dintre greșelile făcute de mine și de Victor Ponta. Habar n-am ce poate să fie în mintea acestui om. Este un om nefericit, furios pentru că a fost schimbat din fruntea PSD Satu Mare și dat afară din partid", a încheiat Liviu Dragnea.
 
Fostul senator PSD Valer Marian, în prezentator independent, a trimis, sâmbătă, Direcției Naționale Anticorupție, un ”autodenunț” în care precizează că Liviu Dragnea le-ar fi cerut liderilor de filiale judeţene, anul trecut, în calitate de secretar PSD, să falsifice alegerile din 29 iulie, pentru demiterea lui Traian Băsescu, pentru a se obţine pragul de prezenţă de 50% plus 1.