Publicat: 29 Martie, 2018 - 17:05

Liviu Dragnea spune ca Legile Justitiei vor intra in vigoare, fiind "un proces pe care nu il mai poate opri nimeni".  Dragnea, a declarat, joi, la Focşani, referindu-se la faptul că pachetul de legi ale Justiţiei a fost atacat pentru a doua oară la Curtea Constituţională, că o grupare de partide susţine, în continuare, 'statul paralel', menţionând că actele normative în cauză au fost adoptate în conformitate cu prevederile Constituţiei.

"Este o grupare de partide care sustine in continuare statul paralel, sa se continue abuzurile in Romania, lumea tenebrelor pe care am inceput sa o vedem cu totii sa continue. Este vorba de un pachet de legi care a fost adoptat conform Constitutiei. Au fost atacate la CCR, cu cateva exceptii la unele articole, au fost declarate constitutionale, si iar au atacat. O sa vedem ce au atacat si judecatorii o sa analizeze din nou", a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus ca "acest film, aceasta disperare, se vor opri pana la urma, pentru ca nu pot bloca mersul democratiei".

"Sa vedem ce face si presedintele (promulga legile sau nu - n.red.). Aceste legi vor intra in vigoare. Reprezinta un pas important. La fel si modificarea Codurilor Penale, care se va finaliza cu niste texte ce vor fi in concordanta cu cele doua Directive Europene - directiva europeana privind prezumtia de nevinovatie si cea privind dreptul la un proces echitabil - cu CEDO si Curtea Constitutionala", a adaugat presedintele Camerei Deputatilor.

"Aceste doua actiuni ale noastre, asumate si indeplinite, vor fi duse pana la capat, cu toate piedicile si toate reactiile si incercarile de intimidare, pentru ca sunt dorite de cetateni. In fiecare zi ies la iveala abuzuri, din ce in ce mai multi o sa prinda curaj si o sa zica ce se intampla in anumite institutii", a completat el.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: