Publicat: 12 Noiembrie, 2014 - 18:27
Share

Şeful campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre o situație tensionată din PNL, ce l-a determinat pe Klaus Iohannis să accepte dezbaterea de la Realitatea TV cu Victor Ponta.

“Am văzut în această seară o confruntare între Victor Ponta şi moderatorii de la Realitatea TV, pentru că domnul Iohannis nu prea a contat, eu am vazut un om chinuit, forțat să candideze, a primit niște comentarii pe care trebuia să le recite. Eu n-am văzut nicio idee proprie, niciun punct de vedere, niciun răspuns la o întrebare sau la o temă. Victor Ponta e un om aplicat, care s-a pregătit cu seriozitate pentru funcția de președinte”, a comentat Liviu Dragnea, după dezbaterea electorală.

El a precizat că au aflat că “va veni la confruntare Klaus Iohannis cu o oră înainte de dezbatere”. Mai mult, vicepremierul precizează că toate semnalele și răspunsurile pe care le primiseră anterior “au fost că domnul Iohannis nu vine la Realitatea”.
 
Dragnea a adăugat că “după ziua de ieri, după prezența domnului Iohannis la Realitatea, am înțeles că a fost un mare scandal în staff-ul lor comun, PDL și PNL s-au certat și s-au acuzat unii pe alții, și am înțeles că a fost o presiune foarte mare a PDL ca domnul Iohannis să vină la confruntare indiferent ce se întâmplă”. Liviu Dragnea a precizat că nu știe exact dacă așa s-a întâmplat.