Publicat: 20 Septembrie, 2016 - 19:17
Share

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns marți seara la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a da declarații în dosarul în care este judecat alături de fosta soţie Bombonica Prodana.

Înainte de a intra la Curtea Supremă, Dragnea a răspuns unei întrebări a jurnaliștilor legată de votul care s-a dat luni în Senat cu privire la cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

”Eu nu am beneficiat de imunitate și nici nu vreau să beneficiez vreodată. Dacă vom reuși să schimbăm Constituția, trebuie să scoatem toate imunitățile, inclusiv cea a președintelui, dacă vorbim de principiul ca nimeni să nu fie deasupra legii”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă pentru cei care au fost condamnați definitiv ar trebui să existe vreo lege prin care să li se interzică să mai fie șefi de partide sau să ocupe alte funcții, Dragnea a răspuns: ”Poate să ne scoată din țară. Ca să câștige PNL-ul alegerile și să facă ”guvernul meu”, ne poate scoate din țară, că și dacă nu avem vreo funcție poate influențăm”.