Publicat: 14 Iulie, 2017 - 15:52

Întrebat, vineri, despre ancheta Rise Project, președintele PSD, Liviu Dragnea, că se consideră o țintă a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi și se așteaptă să fie audiat.

”Mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se întâmplă în ţara asta, şi dacă plouă. Nu cred că mai e un secret pentru cineva că sunt ţinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legătură cu Tel Drum. Despre Tel Drum se vorbeşte de 12 ani şi nu cred că mai e cineva copil care să creadă că anchetele care au apărut făcute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetării acelor site-uri. Au fost date informaţii din interiorul DNA ca să aibă motiv să înceapă acele anchete”, a afirmat șeful social-democraților, Liviu Dragnea.

Dragnea susține că și Bombonica Prodana a fost audiată "numai pentru că i-a fost soţie". 

"De ce a fost chemată? Pentru că a fost soţia mea, este singura ei vină şi asta n-o să mi-o iert niciodată. Este trimisă în proces pentru că este soţia mea şi acum este anchetată tot pentru că a fost soţia mea. Şi o să spun mai multe lucruri, să aştept să se deruleze evenimentele în continuare. Pentru că dacă cei care au ocupat nişte funcţii sau cine ocupă acum nişte funcţii cred că sunt amnezic, se înşală amarnic", a susţinut liderul PSD.