Publicat: 31 Mai, 2016 - 18:45
Share

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi, la Giurgiu, că, până în prezent, campania electorală în toată ţara este una civilizată. "Nouă ne convine lucrul ăsta pentru că avem şansa să putem vorbi cu oamenii", a precizat acesta.

 "În ceea ce priveşte campania electorală de până acum, în toată ţara este o campanie civilizată, nouă ne convine lucrul ăsta pentru că avem şansa să putem vorbi cu oamenii, este ceea ce PSD- ul a făcut mereu pentru că PSD-ul nu trebuie decât să aibă posibilitatea să spună ce a făcut şi ce vrea să facă, PSD-ul nu e meşter la vorbe, nu e meşter la minciuni, niciodată nu am vrut să ne batem în găleţi, în tigăi, în tricouri, în şepci sau în pui cum erau pe la Dâmboviţa şi pe noi ne-a interesat în permanenţă să putem spune oamenilor ce am făcut şi ce vrem să facem, este o campanie care pe noi ne avantajează atât din punct de vedere al procedurilor financiare cât şi din punct de vedere al panotajului. Şi vă mai spun încă o părere: oraşele şi localităţile sunt mai curate şi pot rămâne mai curate după aceste alegeri", a declarat Liviu Dragnea

El a adăugat faptul că 'PSD-ul îşi menţine intenţia de a-l revoca pe Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputaţilor şi după ce locul va fi vacant, va lua o decizie politică pe care o va anunţa în privinţa succesorului". Dragnea a precizat că nu a fost stabilit înlocuitorul lui Valeriu Zgonea.

  Dragnea s-a aflat marţi la Giurgiu pentru a participa la acţiunea de lansare a candidaţilor PSD Giurgiu la alegerile locale din iunie.