Publicat: 27 Aprilie, 2017 - 13:27

Președintele PSD, Liviu Dragnea, cel care ar urma să fie președintele comisiei de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a spus, joi, că la audieri ar putea fi chemat și președintele Klaus Iohannis.

 Dragnea a subliniat că Laura Codruța Kovesi nu este obsesia lui: „Laura Codruța Kovesi nu este obsesia mea. Nu mă interesează ce face doamna Kovesi”.

Liderul PSD a precizat că oricine a fost implicat în scandalul alegerilor prezidențiale din 2009 trebuie să vină la audieri în comisie, precizând că este inadmisibil să refuzi acest lucru.

”Și Klaus Iohannis poate fi anchetat în comisie”, a arătat președintele PSD.

Întrrebat de presă, dacă șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, va fi invitată la audieri în această comisie, Dragnea a răspuns: 

„Laura Codruța Kovesi nu este obsesia mea. Nu mă privește ce face Laura Kovesi. Am văzut declarațiil lui Tudorel Toader în care explica faptul că nu poate fi chemat un magistrat, un procuror de exemplu, să fie anchetat despre un dosar anume, dar poate fi chemat un magistrat să răspundă la niște întrebări despre anumite conjuncturi care nu au nicio legătură cu activitatea profesională”, a spus Dragnea.