3 iulie 2022

Drifturi în parcarea publică de la Poarta 1

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 21.06.2022, un conducător auto a fost surprins în parcarea publică şi monitorizată video de la Poarta 1 din municipiul Constanţa în timp ce executa drifturi cu un autoturism.

Pentru actul de bravadă şi punerea în pericol a participanţilor la trafic, poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumurile publice l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei.

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa le reamintesc teribiliştilor că drifturile şi turatul motoarelor în scop de amuzament sunt interzise.

Nu uitaţi faptul că zonele publice sunt monitorizate video şi puteţi fi surprinşi în momentul săvârşirii unor fapte antisociale.

Şoferii care fac drifturi ilegale îşi pun în pericol viaţa, dar şi pe a celor din jur, pentru că aceste manevre atrag întotdeauna mulţi curioşi ce pot deveni cu uşurinţa victime.

Vă rugăm să semnalaţi orice fapte care contravin legislaţiei în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 şi 0341.922-Dispecerat Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.