Publicat: 4 Martie, 2015 - 13:09
Share

După ce am dezvoltat cele trei ediţii ale proiectului „Muzică clasică la metrou”, cu ecouri deosebite atât în presă, cât şi printre călătorii cu metroul - care au apreciat la superlativ evenimentele - am reuşit astăzi dimineaţă să surprindem din nou bucureştenii, într-un tren care a transportat atât călătorii cât şi mesajele noastre dedicate celebrării primăverii şi dragostei. Invitat special, doamna Georgeta Boştină, singura femeie mecanic de metrou, care s-a bucurat astăzi alături de călătorii cu metroul de scrisoarea-surpriză caligrafiată cu măiestrie şi migală de Cristina Dobrescu şi Loredana Munteanu de la Asociaţia Arta nu muşcă! 

Au fost decorate toate scaunele dintr-un tren de metrou cu sute de scrisori caligrafice, în câte un plic cu sigiliu purtând mesajul „Du bucuria mai departe”. 
Textul din interiorul scrisorii a purtat semnătura proiectului Livrez Dragoste şi a oferit călătorilor o bucurie simplă, dar de efect, încurajându-i să lase scrisorile în diverse locuri din Bucureşti, iar mesajul să ajungă la cât mai mulţi oameni. 
 
Trenul astfel decorat a plecat de la Depoul Berceni şi a deschis prima oară uşile pentru călători la staţia Piaţa Unirii 2, apoi a oprit în toate staţiile, iar călătorii au găsit scrisorile pe scaune, le-au citit, urmând să le ofere mai departe.
Trenul de metrou a fost - din nou- un loc al bucuriei, al prieteniei, al mesajelor pozitive! Metrorex a fost, din nou - la initiativa si impreuna cu Arta nu musca, promotorul si gazda unei foarte generoase idei! Ideea de a transmite printr-o scrisoare un zambet unui necunoscut, un gand bun! Dorim calatorilor nostri o primavara cu noi si noi prospetimi, sa fie sanatosi si voiosi !Calatorie placuta cu metroul!

Biroul Comunicare si Relatii cu Presa
S.C. METROREX S.A.