13 august 2022

Dublă lansare a volumului „Răscolind… prin amintiri”, de Ana Bosard, la Alba Iulia şi Doştat

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită să faceţi cunoştinţă cu Ana Bosard, în calitate de autoare a cărţii „Răscolind… prin amintiri”, cu ocazia lansărilor organizate în datele de 1 şi 12 august 2022, la sediul bibliotecii, şi la Doştat, chiar în grădina Anei.

„Nu e o carte, e o ‘spovedanie’ către mine, pentru mine şi pentru cei pe care-i iubesc necondiţionat. E viaţa mea, cu bune şi cu rele, am scris ce am simţit la un moment dat, am scris fără să corectez nimic. Asta sunt, nimic mai mult, nimic mai puţin. Un om, un zâmbet… o lacrimă.”, spune Ana Bosard.

Luni, la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba, evenimentul de lansare va avea loc începând cu ora 17.00, participanţii urmând să se bucure atât de prezentarea cărţii, lecturi publice, de compania autoarei, dar şi de un moment artistic susţinut de Ovidiu Pârjol, la pian, acompaniat de soprana Diana Florea.

Vineri, 12 august 2022, de la aceeaşi oră, la Doştat, în grădina Anei, veţi putea răscoli prin aceleaşi amintiri ale autoarei, de această dată în compania artistei Maria Dan Păucean.

Evenimentele de luni, 1 august 2022, şi vineri, 12 august 2022, au loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări şi prezentări de carte, în organizarea Consiliului Judeţean Alba şi a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Sursa foto Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba