26 iunie 2022

Dulapuri cu unelte în incinta Cimitirului Municipal Sibiu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sibienii care merg în Cimitirul Municipal pentru a îngriji mormintele au din această săptămână la dispoziţie dulapuri cu unelte amenajate de către serviciul care administrează Cimitirul. Utilizarea uneltelor este gratuită.

Au fost amplasate patru dulapuri cu unelte la cele trei intrări ale Cimitirului – la cea dinspre piaţa de flori, la intrarea dinspre Calea Dumbrăvii, la cea dinspre Calea Cisnădiei, dar şi pe aleea din zona Eroilor Revoluţiei. Fiecare dulap conţine o sapă mică, greblă, foarfecă de grădină, mătură mică, făraş, un set de unelte grădinărit de mână, stropitoare şi saci de gunoi.

Cum trebuie procedat pentru a le folosi? Cetăţenii care doresc să se folosească de aceste unelte vor apela numărul de telefon înscris pe fiecare dulap. Un angajat al Serviciului Cimitir le va preda cetăţeanului, după ce acesta va înscrie în registru datele sale de identificare. Fiecare persoană poate utiliza uneltele pe o perioadă de maxim 2 ore/utilizator, după care acestea vor fi aduse de cetăţean înapoi în dulap pentru a permite şi altora să le folosească.

Serviciul Comunicare, Relaţii Externe şi Marketing
Primăria Municipiului Sibiu