Publicat: 21 August, 2015 - 10:00
Share

Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie organizeaza cea de-a doua editie a festivalului international BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL<http://bucharestgreensoundsfestival.ro/?lang=ro>, care va avea loc in acest weekend (21- 23 august 2015), in Parcul Herastrau - Aleea cu trandafiri, intrarea Charles de Gaulle. Peste 25 de trupe si solisti importanti ai momentului, din tara si din strainatate, vor urca pe scenele GreenSounds, in trei zile de festival, oferind publicului bucurestean si nu numai, muzica buna si energie.

Festivalul isi deschide portile vineri, 21 august, la ora 15:00, iar sambata si duminica de la ora 10:00.

Fun Lovin' Criminals, Guano Apes,  Asian Dub Foundation, The Interrupters, De-Phazz, Nouvelle Vague, Narcotango, Subcarpati, Moonlight Breakfast, Coma, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec si multi altii te asteapta la GreenSounds, pe cele doua scene, cu ritmuri de hip-hop fusion, hip-hop folcloric, ska-punk, rock alternativ, punk-rock, electro-pop, funk, reggae, etno-electro, indie-pop, jazz, soul, electric tango, bossa nova, retro-electro si neo funk.

GreenSounds este un festival complex, ce dezvolta in acelasi spatiu diverse zone dedicate publicului, precum: bazar, lounge si gastronomie internationala. Bazarul reuneste branduri autohtone variate: imbracaminte si accesorii care se incadreaza in stiluri diferite, pornind de la traditional romanesc, pana la viziunea de underground si curentul hippie, astfel ca fiecare poate pleca acasa cu propriul suvenir neconventional de la festival.

Si zona de gastronomie se pliaza pe ideea de diversitate, cu bucatarii internationale cu specific indian, chinezesc, nemtesc si romanesc, iar barurile si cafenelele va vor racori intre concerte cu smoothie-uri, long drink-uri, limonade, cold-brewed coffee si multe alte treat-uri.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL  este un eveniment cu intrare libera, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin creart<https://www.facebook.com/creartpmb?fref=ts> - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.

 Succesul primei editii a fost confirmat de prezenta unor nume mari din industria muzicala, adunand un public de aproximativ 19.000 de persoane.