27 septembrie 2022

E.S. Cord Meier-Klodt, în vizită la Senatul României

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primirea de către senatorul Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României şi de către deputatul Ben-Oni Ardelean, vicepreşedintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaţilor, a E.S. Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România

Senatorul Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României şi deputatul Ben-Oni Ardelean, vicepreşedintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaţilor, l-au primit, joi, 30 iunie 2021, pe E.S. Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, în vizită de rămas bun, la finalul mandatului său de ambasador în ţara noastră.

Cei doi oficiali români au exprimat aprecierea pentru mandatul de succes pe care ambasadorul german l-a avut în România, pentru modul în care au cooperat în beneficiul ambelor ţări şi pentru promovarea unor proiecte europene şi euroatlantice importante.

La rândul său, oficialul german a exprimat aprecierea sa pentru nivelul relaţiilor politico-diplomatice, economice etc., bilaterale şi pentru modul în care a cooperat cu structurile de specialitate din Parlamentul României.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali români i-au urat succes ambasadorului Cord Meier-Klodt, la finalul mandatului său din România, în îndeplinirea misiunilor sale diplomatice viitoare.