Publicat: 3 Iunie, 2015 - 12:58

Pe 30 și 31 mai 2015, selecționata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV a ediție a Medical&Pharma Football Cup  2015, competiție care s-a desfășurat în incinta C.S. DINAMO București.  După meciuri de calificare aprig disputate, după o semifinală și o finală de zile mari, CATENA RACING TEAM a cucerit Trofeul celei de-a IV-a ediții, fiind declarată de organizatori SURPRIZA frumoasă a campionatului.

Iată componența echipei de fotbal CATENA RACING TEAM, campioana ediției 2015: DANIEL IONIȚĂ, MARIUS ȚURCANU, MIHAI PRODAN, VALERIU SOFRONEA, DANIEL ZAHARIA, MARIUS CIUBOTARU, ADRIAN NEAGU, ȘTEFAN TUDOR, VICTOR CIOROIANU – EZARU, CĂTĂLIN GRĂMESCU, ALIN PLEȘESCU.

 

Despre CATENA RACING TEAM  la Medical&Pharma Football Cup  2015

            Dintre echipele înscrise la Medical&Pharma Football Cup  2015, două s-au retras înainte de start (Servier, Sindan Pharma), în competiție rămânând 10 echipe: A&G Med, A&D Pharma, CATENA RACING TEAM, Teva Pharmaceutics, Romastru, Biosintex, Farmexim, Farmexpert, Mediplus, Regina Maria.

           

Pe 30 mai s-au disputat meciurile contând pentru faza grupelor din cadrul competitiei Medical&Pharma Cup editia a IV-a. Echipa de fotbal CATENA RACING TEAM a jucat in Grupa C, scorurile înregistrate fiind:

  • CATENA RACING TEAM – Regina Maria: 11 – 1 (scorul etapei)
  • Mediplus – CATENA RACING TEAM: 2 - 0
  • CATENA RACING TEAM – Sindan Pharma: 3 - 0

    Supriza grupelor a fost eliminarea echipei A&D Pharma, campioana primelor trei editii. Aceștia au fost eliminați dintr-o grupă puternică, ce a fost câștigată de Farmexim, debutantă la această competiție. A&G Med au reușit sa ocupe pozitia secundă în grupa A. În grupa B, echipa Romastru si-a adjudecat prima pozitie, beneficiind și de cele 3 puncte acordate în urma contestatiei de la meciul împotriva celor de la Teva Pharmaceutics. În ultimul meci din grupă dintre Biosintex și Teva Pharmaceutics s-a impus echipa celor din urmă cu scorul de 9 – 4. Grupa C, din care a făcut parte și CATENA RACING TEAM a fost câștigată de MediPlus (finalista ediției 2014) care a întâlnit un adversar dificil în echipa celor de la CATENA RACING TEAM. In confruntarea directă MediPlus s-a impus cu scorul de 2-0 după ce au marcat din penalty în prima repriză, reușind să păstreze rezultatul până aproape de final când au mai punctat odata. Aflată la a doua participare, CATENA RACING TEAM, prin joc, determinare, implicare și valoare anunța încă din prima zi că emite pretenții la câștigarea trofeului, avand o echipă redutabilă. Membrii echipei au fost selecționați cu ocazia Campionatului Național de Fotbal CATENA RACING TEAM 2015, ediția I, desfășurat la Bușteni la începutul lunii mai. In primul meci al grupei echipa CATENA RACING TEAM a reușit să se impună cu scorul de 11 – 1 în fața celor de la Regina Maria, acesta fiind și scorul etapei. Pentru accederea în semifinale și finală, echipele au fost împărțite în 2 grupe, A și B, în funcție de clasarea anterioară. În Grupa B CATENA RACING TEAM a câștigat ambele partide, cu A&G Med (scor 3 – 4) cu Romastru (6 – 3). Marea Finală aediției 2015 a Medical&Pharma Football Cup s-a disputat între CATENA RACING TEAM și Mediplus, primii impunându-se cu scorul de 1 – 0.

          ”Ceea ce au realizat colegii noștri până acum este extraordinar!” – nota Radu George, Președinte CATENA RACING TEAM și Vicepreședinte FIDAS și CATENA Grup pe rețeaua de socializare a clubului. ”Sigur că și atunci când au obținut un premiu a fost minunat, dar simplul fapt că s-au deplasat și au venit la un concurs ca să participe alături de echipa lor, să o susțină și să o întărească, îi face pentru mine învingători. Echipa de fotbal a realizat cel mai mare număr de like-uri istoric. (…) Este un gest mărunt și aparent lipsit de semnificație, să dai un like. Dar nu este așa în momentul în care o faci, te conectezi la forța care ne leagă și data viitoare poate vei dori să vii să vezi măcar. Și când te vei decide să participi, vei fi fericit să vezi că toți colegii sunt alături de tine prin acest gest mărunt și aparerent nesemnificativ. (…) Pe cei uniți, nimic nu îi învinge. Și să știți că toți aveți de la mine un mare LIKE!”.
 

           Iată clasamentul final:

            Locul I : CATENA RACING TEAM

            Locul II:  Mediplus

            Loucl III: A&G Med

            Locul IV: Teva Pharmaceutics