1 octombrie 2022

Ediţia a II a a Concursului „Martha Bibescu” îşi măreşte zestrea premiilor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În plină perioadă de înscrieri, un nou partener se alătură celei de-a doua ediţii a Concursului Internaţional de Arte plastice şi literatură „Martha Bibescu”.

La vernisajul expoziţiei, spectacolul lectură şi premierea laureaţilor, care vor avea loc la Palatul Mogoşoaia, în cadrul Mogoşoaia ClasicFest ediţia a X a, sâmbătă 12 iunie 2021, ora 15, zestrea de premii se măreşte prin generozitatea noului partener Bucharest Homes. Acesta este un boutique imobiliar de nişă care se focusează pe închirieri şi vânzări rezidenţiale către expatriaţii care se relochează în România. Agenţia s-a născut din dorinţa de păstra o legătură cu lumea în care a trăit, dar şi pentru a oferi o imagine corectă despre un Bucureşti frumos şi o Românie cu suflet şi clienţilor străini cu speranţa că ei o vor transmite mai departe. Îmbinarea aspectelor practice ale relocarii cu cele culturale este o preocupare permanentă a Bucharest Homes. În portofoliul companiei există proprietăţi cu personalitate şi suflet, care inspiră şi invită.

Dacă sunteţi proprietarul unei vile frumoase şi spaţioase, al unui apartament deosebit sau al unei mansarde plină de şarm, situate într-un cartier de top din Bucureşti sau Pipera, Bucharest Homesc vă poate ajuta să găsiţi chiriaşi străini, expatriaţi anglo-saxoni, scandinavi sau francofoni care doresc să închirieze pe termen lung spaţii frumoase şi practice şi/sau cumpărători români şi investitori străini.

Concursul „Martha Bibescu” este organizat de Asociatia Pro Valores, Ovalsart şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Competiţia cu premii interesante se adresează iubitorilor libertăţii absolute reprezentată de imaginaţie, în încercarea de a descoperii noi talente îndrăgostite de universul culorilor, formelor, expresiilor şi literelor. Ea se desfăşoară exclusiv on-line, iar participanţii, fără limită de vârstă, sunt împărţiţi pe 3 categorii de vârstă şi două mari discipline: arte plastice şi literatură. Fotografiile lucrărilor (pictură, desen, tehnici mixte), creaţiile literare (poezie, eseu) şi documentele necesare înscrierii pot fi trimise până pe 25 mai 2021, pe adresa: concursulmarthabibescu@gmail.com.

Amănunte despre condiţiile de participare la aceat concurs găsiţi pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-inscrieri/

Lucrările premiate în urma jurizării realizate de nume importante ale culturii române: artistul vizual şi profesorul Valeriu Mladin, curatoarea şi criticul de artă Mădălina Mirea, scriitoarea Simona Antonescu, arhitectul si artistul vizual Vlad Teodorescu, jurnalistul Sebastian Crăciun vor intra în noua Galerie virtuală de pe www.asociatiaprovalores.ro şi vor putea fi admirate de foarte mulţi oameni, care la rândul lor se vor bucura de frumos.

Cele mai bune 18 lucrări plastice, vor fi expuse în casa prinţesei Martha Bibescu, în spaţiile încărcate de frumos şi de istorie ale Palatului Mogoşoaia, iar vernisajul va avea loc în deschiderea Mogoşoaia ClasicFest 2021, pe 12 iunie. Tot cu ocazia vernisajului şi festivităţii de premiere, cele mai valoroase nouă lucrări literare vor fi aduse la cunoştinţa publicului, în cadrul unui spectacol lectură.

Până în prezent s-au alăturat Mogoşoaia ClasicFest ediţia a X-a: ARBO Residence Mogoşoaia, Heidi, Profi, Editura Polirom.

Regulamentul complet pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-regulament/

Co-organizatori: Asociaţia „Pro Valores”, Ovalsart şi Centrul Cultural „Palatele Brâncoveneşti”.

Parteneri ai concursului „Martha Bibescu”: Bucharest Homes, Editura Polirom şi Heidi Chocolate