Publicat: 15 Martie, 2018 - 12:05

Ediţia cu numărul XIV a Programului 'Rabla' a început, joi, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice,  bugetul alocat fiind de 253 de milioane lei.

Din bugetul total alocat pentru cele două secţiuni ale programului guvernamental, 133 de milioane lei sunt alocate prigramului "Rabla Clasic", iar 120 de milioane de lei către "Rabla Plus".

"Cel mai longeviv program guvernamental este lansat astăzi, iar ţinta României începe să fie îndeplinită aşa cum ne-am asumat. Persoanele fizice pot începe din acest moment să meargă la producătorii validaţi în vederea îndeplinirii formalităţilor de înscriere pentru a-şi achiziţiona un autovehicul nou, cu emisii scăzute, în locul celui vechi, poluant. În acelaşi timp, persoanele juridice pot depune, începând de astăzi, dosare de acceptare la Administraţia Fondului pentru Mediu, în condiţiile Ghidului de finanţare, până pe 28 septembrie 2018. Eforturile nu sunt numai ale noastre, ci şi ale celor care creează locuri de muncă în România. Anul acesta, Guvernul României, prin Administraţiei Fondului pentru Mediu, a alocat pentru "Rabla Clasic" suma de 133 milioane lei. Deci, aproximativ 19.000 de autovehicule noi vor ajunge pe şoselele României", a declarat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, la conferinţa de lansare a programului guvernamental.

Tag-uri Nume: